Stoll'Art Kortárs Galéria - SALE csoportos kiállítás!

Stoll'Art Kortárs Galéria - SALE csoportos kiállítás!

Kiállító művészek:

  Stoll'Art Kortárs Galéria - SALE csoportos kiállítás!  Stoll'Art Kortárs Galéria - SALE csoportos kiállítás!

Napjaink fogyasztói társadalma felgyorsít, sürget, felszínes vásárlásokra, gyors beszerzésre ösztönöz. A bóvli előretör, az egyedi, a minőségi pedig felfedezésre várva háttérbe szorul. A hirdetések mind azt sugallják: PÓTOLHATÓ, LECSERÉLHETŐ! A SALE című kiállítással ennek szeretnénk egy kicsit gátat szabni, és felhívni a figyelmet, hogy nem muszáj lakásunk faliképeit az áruházak kínálatából kiválasztani, hiszen előfordulhat, hogy elérhető áron juthatunk hozzá egy-egy egyedi grafikához vagy festményhez, mely különlegesebbé, személyesebbé varázsolja lakásunk enteriőrjét, értéke pedig fennmarad a következő generációk számára is.

Stoll'Art Kortárs Galéria - SALE csoportos kiállítás!  Stoll'Art Kortárs Galéria - SALE csoportos kiállítás!  Stoll'Art Kortárs Galéria - SALE csoportos kiállítás!

A tárlaton kapható alkotások árának felső határa 100.000 Ft lesz. A kiállítók mind elismert fiatal kortárs művészek. Magán- és közgyűjteményben is megtalálhatóak alkotásaik. A munkák témái különböző célcsoportokat szólítanak meg, a gyerekeket inkább a grafikák, a fiatal felnőtteket a pop art-os neon színek, színes városképek, az idősebb korosztályt a karcok, olajfestmények. A kiállítás az ELLE Dekor Magazinnal együttműködve készült.

A kiállítás 2011. április 30-ig megtekinthető.

Stoll'Art Kortárs Galéria - SALE csoportos kiállítás!  Stoll'Art Kortárs Galéria - SALE csoportos kiállítás!  Stoll'Art Kortárs Galéria - SALE csoportos kiállítás!


Gazdag Ági (1980):

Magyar Képzőművészeti Egyetem 2006

"Gazdag Ágnesnek immár védjegye a borongós, mégis finoman árnyalt színvilág, az örökös "viharelőtti állapot". A reneszánsztól a rokokón át egészen a pop-artig ívelő tárgykultúra mely a képek aprólékos kidolgozásmódjával komplex világot teremt."

Stoll'Art Kortárs Galéria - SALE csoportos kiállítás!


Gesztelyi Nagy Zsuzsanna (1970):

Magyar Képzőművészeti Egyetem 2004

"Úgy érzem, mindig is a dolgok egységét keresem, valamiféle fúziót. Képeim a szellem, az érzelmek, érzések, és a szépség erejének megjelenítésének szándékán túl az egyéniségem manifesztációi."

Stoll'Art Kortárs Galéria - SALE csoportos kiállítás!


Győri Márton (1979):

Magyar Képzőművészeti Egyetem 2004

"Ha az érzékelés ajtói megtisztulnának, minden úgy tűnne fel az ember előtt, amilyen valójában: Végtelennek." - William Blake

Stoll'Art Kortárs Galéria - Győri Márton 2011 Összetartozás olaj vászon 50×50 cm


Hatházi László András (1978)(NextArt Galéria):

Magyar Képzőművészeti Egyetem 2003

"Munkáimban ellentétek kibékítésével kísérlek meg képi harmóniát és illúziót kelteni, klasszikus festői módszerek használata segítségével."

Stoll'Art Kortárs Galéria - HATHÁZI László András: Éden II. /Miniatür II. 2006, olaj, vászon, 20 x 20 cm


Holló Anna (1981):

Magyar Képzőművészeti Egyetem 2007

"közepes méretű fiatal nő, korábban felemás cipőben, de mára már kinőtte..."

Stoll'Art Kortárs Galéria - Holló Anna  Castingra várakozó patkányok 2011 aquarelltus 13.7x14.4 cm


Illés Balázs (1977):

Magyar Képzőművészeti Egyetem 2001

"Budapest, dekor, teaház, lányok, teásdoboz, elhatározás, előkészítő, kapcsolat, MKE, grafika, alapozás, ellentét, felelősség, elvonulás, reggeli kávé, sorstársak, szájjal-lábbal, képeslap, folyosó bulik, anatómia, könyvtár, technikák, pszichológia, "Lacika; Menyasszony", barátok, kiállítás, államvizsga."

Stoll'Art Kortárs Galéria - Illés Balázs Playing it Right 2010 vegyes technika 11x11 cm


Kalmár Dorka (1983):

Magyar Képzőművészeti Egyetem 2010

Anyai és háziasszonyi életem motívumait jelenítem meg festményeimen. Személyes ikonok ezek, melyeken a hétköznapokat az összes nehézséggel együtt "bearanyozom".

Stoll'Art Kortárs Galéria - Kalmár Dorka Gyes-Ikon XIV. 2010 olaj, aranyfüstfatábla 55x35 cm


Koralevics Rita (1979)(NextArt Galéria):

Magyar Képzőművészeti Egyetem 2006

"Művészetem alapjául a változásban rejlő állandóság megtalálása, és a biztonságos lét megteremtése szolgál. Aggodalmam ennek a biztonságnak a féltéséből ered. Az egyik legtöbbet foglalkoztatott témám a biztos hátteret nyújtó családom, és a hozzájuk fűződő kapcsolatom bemutatása. Keresem a gyökerem a múltban, helyem a jelenben."

Stoll'Art Kortárs Galéria - Koralevics Rita Hazakat attoro fak szerigrafia 42x59cm 2008


Osgyányi Sára (1980):

Magyar Képzőművészeti Egyetem 2004

Az itt látható biciklis sorozatom városi pillanatképekből áll, sok városképem van. Jelenleg kicsit más, fogalmi alapú sorozatokat festek az "egyezményes kirekesztettség"," a feltett kérdés", és a "lépeink fent és lent" témában.

Stoll'Art Kortárs Galéria - Osgyányi Sára Naphegy lábánál 2009 Olajvászon 40x40 cm


Papageorgiu Andrea (1980):

Magyar Képzőművészeti Egyetem 2007

"Képeimen a látvány a kiindulási alap, legyen az táj, portré vagy enteriőr, melyen keresztül a színek intenzitását és a kompozíciók feszítettségét felhasználva szeretném a szemlélőnek közvetíteni azt az energiát ami kiragad a hétköznapokból."

Stoll'Art Kortárs Galéria - Papageorgiu Andrea Mindjárt lemegy a nap 2010 olaj vászon 30x21 cm


Soós Nóra (1979):

Magyar Képzőművészeti Egyetem 2004

"A festészet számomra olyan kivételes vizuális nyelv, ahol egyszerre válik megfogalmazhatóvá az a világ, amelyben élek és amelyről csak álmodni merek."

Stoll'Art Kortárs Galéria - Soós NóraKelet európai Gulliver 2011 olaj vászon  40×40 cm


Bor szponzor:

Stoll'Art Kortárs Galéria - SALE csoportos kiállítás!